Arganöljy & Akne – 6 syytä käyttää arganöljyä akneen!

arganoljy akneTämän artikkelin aihealue on arganöljy ja akne. Käsittelemme miksi arganöljy on yksi tehokkaimpia luonnollisia vaihtoehtoja aknen hoitoon, ja kuinka voit käyttää arganöljyä aknea vastaan saavuttaakseen parhaat tulokset.

Aloitamme käymällä läpi miksi akne muodostuu ja miksi arganöljy on tehokas luonnollinen tuote aknen hoitoon. Lopuksi käsittelemme miten käyttää arganöljyä aknen hoitoon ja kerromme miten valita laadukas tuote.


Miten akne muodostuu?

Ihomme luonnollinen öljy on nimeltään tali. Tali suojaa ihoa ja pitää hiukset ja ihon terveenä. Tali on kuitenkin myös mieliksi aknea aiheuttaville bakteereille. Aknen muodostumista edistää myös ihohuokosten tukkeutuminen liiallisen talituotannon seurauksena. Monet lääkärin määräämät aknelääkkeet vaikuttavat ihon talituotantoon ja lievittävät täten aknen määrää. On kuitenkin mahdollista vaikuttaa talin tuottoon ja akneen luonnollisilla tuotteilla, kuten arganöljyllä.

Arganöljy aknen hoitoon

Käymme nyt läpi miksi arganöljy soveltuu hyvin aknen hoitoon ja mitä hyötyjä arganöljyllä on ihollesi.

 • Arganöljy auttaa hallitsemaan ihon luonnollista talituotantoa ja vähentää ihohuokosten tukkeutuneisuutta. Täten arganöljy vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää ja tulehduksen määrää.
 • Auttaa vähentämään ihon tulehdusta ja nopeuttaa ihon aineenvaihduttaa ja on täten uksi parhaimmista luonnollisista ihonhoitotuotteista.
 • Arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, jonka on todettu vähentävän ihon tulehdusta ja täten myös aknea. E-vitamiini auttaa myös ihoa uusimaan vaurioituneita ihosoluja –ja kudoksia.
 • Myös aknen muodostamista arvista ja ihottumasta kärsivät henkilöt voivat saada lievitystä arganöljyn hoitavista ja korjaavista ominaisuuksista.
 • Arganöljyn sisältämät omega 3 ja 6 rasvat auttavat pitämään ihon nuorena ja terveenä.
 • Täysin luonnollinen ja edullinen arganöljy ei johda sivuvaikutuksiin niin kuin monet lääkärin määräämät aknelääkkeet.

 

Näin käyttät arganöljyä akneen

 1. Pese kätesi huolellisesti.
 1. Kuivaa kätesi ja kaada pari tippaa öljyä käsillesi.
 1. Hiero öljy hellästi kasvoillesi niin, että ongelma-alueet varmasti peittyvät öljyllä.
 1. Lisää öljyä iholle mieluiten kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin.
 1. Toista päivittäin.

Huom. Ole kärsivällinen tulosten suhteen. Joskus voi mennä monta viikkoa ennen kuin akne alkaa parantumaan. Tärkeintä on, että rutiinia noudatetaan päivittäin.

 

Miten löytää laadukas tuote?

Tuotteiden laatu markkinoilla vaihtelee huomattavasti, ja täten on syytä etsiä käsiinsä laadukas tuote jotta parhaat mahdolliset tulokset voidaan kokea. Meidän suosittelemamme arganöljy aknen hoitoon löytyy täältä!


Lähteitä & aiheesta muualla (Englanniksi):

http://www.beautyhealthplus.org/2015/07/argan-oil-acne-treatment-before-after.html


 Katso myös:

       Sinkkivoide, Sinkki, B6 & Akne