kookosoljy deodorantti

Kookosöljy Deodorantti – Luonnolista raikkautta!

Kookosöljy deodorantti

Tämän artikkelin aiheena on kookosöljy deodorantti, erinomainen luonnollinen vaihtoehto jonka avulla voit sanoa hyvästi hikoilulle ja hajulle halvalla ja helpolla.

Suuri osa yleisistä deodoranteista joita myydään kaupassa sisältää lukuisia kemikaaleja ja muita haitta-aineita jotka päätyvät verenkiertoosi ihosi kautta. Luonnollisen deodorantin käyttö ei pelkästään ole terveydellesi tärkeää, vaan myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto yleisille deodoranteille. Tämän lisäksi luonnollinen deodorantti ei ärsytä ihoasi ja auttaa tehokkaasti vähentämään kehosi hientuotantoa.

Luonnollisten deodoranttien etsijöille löytyy useita tuotteita joista valita, mutta monet luonnolliset deodorantit ovat ikävän tehottomia. Tämän takia hyvän luonnollisen deodorantin löytäminen on vaikeaa, ja tuotteet jotka ovat kohtuullisen tasokkaita ovat melkein aina ylihintaisia. Esittelemme nyt miten voit itse tehdä oman tehokkaan luonnollisen kookosöljy deodorantin joka on riittävää ja edullinen valmistaa.

Mitä tarvitset

  • 6 ruokalusikallista kookosöljyä.
  • 4 ruokalusikallista arrowjuurta.
  • 4 ruokalusikallista leivinjauhetta/ruokasoodaa.

On tärkeää muistaa käyttää korkealaatuista kookosöljyä. Deodorantin valmistamisessa suosittelemme tuote on tämä kylmäpuristettu kookosöljy.

Miten valmistaa kookosöljy deodorantti

  • Sekoita ruokasooda ja arrowjuuri keskikokoiseen kulhoon.
  • Murskaa kookosöljyä haarukalla kulhossa kunnes kaikki on hyvin sekoitettu.
  • Lisää halutessasi muita öljyjä.
  • Säilytä esimerkiksi pienessä lasipurkissa jotta voit käyttää deodoranttia kätevästi ja helposti.

 

Kyseinen kookosöljy deodorantti on riittävää joten yhdestä satsista riittää deodoranttia hyväksi aikaa eteenpäin.

Onnittelut, olet nyt oppinut tekemään luonnollisen kookosöljy deodorantin, jonka käytöstä kehosi, lompakkosi ja ympäristö kiittää sinua!


Katso myös:

Kookosöljyn Käyttö

Kookosöljy ihonhoidossa

Kylmäpuristettu kookosöljy