kookosoljy kasvoille

Kookosöljy kasvoille – Kasvojen kuorinta & hoito kookosöljyllä!

Kookosöljy kasvoille

Tämän artikkelin aihealue on kookosöljy kasvoille – kasvojen kuorinta & hoito kookosöljyllä. Artikkeli kattaa eri tavat jolla kookosöljyä voidaan käyttää kasvoille.

Parantavan, antibakteerisen ja puhdistavan ominaisuuden vuoksi kookosöljy sopii myös mitä parhaiten kasvoille. Kookosöljy tarjoaa luotettavan, luonnollisen ja edullisen vaihtoehdon kasvojen hoitoon ja puhdistamiseen. Kookosöljy auttaa moneen iho-ongelmaan kuten esim. akneen, mutta rasvalle on myös yleisimpiä käyttöjä arjessa. Käymme nyt läpi kolme yleisintä tapaa käyttää kookosöljyä kasvoille.

 

Kookosöljy kasvoille: Kasvojen kuorinta & puhdistus

Valitettavan moni tuote markkinoilla sisältää korkeita määriä epäterveellisiä kemikaaleja ja alkoholia. Nämä tuotteet vaurioittavat ihoa vähentämällä ihon luonnollisia öljyjä ja näin ollen kuivaamalla ihoa. Tämä johtaa ihon yliluonnollisen korkeaan öljyn tuottamiseen joka voi tukkia ihon talirauhaisia joka johtaa ihon ärsytykseen ja punoitukseen. Kookosöljy sopii puhdistusaineeksi jokaiselle ihotyypille ja jättää ihosi terveen sileäksi ja kosteaksi.

Käyttöohjeet
  • 1) Ota noin puoli teelusikallista kookosöljyä ja hiero hellästi kasvoille.
  • 2) Hiero kookosöljy tekemällä ympyrän muotoisia liikkeitä kunnes olet peittänyt kaikki halutut alueet kunnolla kookosöljyllä.
  • 3) Huuhtele huoneenlämpöisellä vedellä huolellisesti kunnes kaikki öljy ja lika on poissa.

Kasvojen kuorinta kookosöljyllä onnistuu yllä mainituin askelin kun kookosöljyyn sekoitetaan esim. hieman suolaa tai kahvinpuruja.

Kookosöljy kasvoille: Kasvojen kosteutus

Kookosöljy sopii erinomaisesti myös kasvoja kosteuttavaksi rasvaksi.

Käyttöohjeet
  • 1) Ota pieni määrä kookosöljyä ja taputa öljyä hellästi puhtaille kasvoille kunnes kaikki alueet ovat peitettyinä. Kookosöljy on hyvin riittävää joten isoa määrää rasvaa ei tarvita.

 

Kookosöljy kasvoille: Meikin poisto

Etenkin vedenkestävän maskaran poisto saattaa olla hyvin ärsyttävä tehtävä päivän lopussa. Hyvät meikinpoistotuotteet ovat yleensä kalliita ja sisältävät lukuisia aineita joista luultavasti et ikinä ole kuullut. Onneksi kookosöljy tarjoaa edullisen, luotettavan ja luonnollisen vaihtoehdon myös meikin poistoon.

Käyttöohjeet:

  • 1) Ota pieni annos kookosöljyä ja hiero hellästi haluttuihin alueisiin (esim. ripset).
  • 2) Hiero muutaman sekunnin ajan jonka jälkeen huuhtelet kookosöljyn ja meikin pois huoneenlämpöisellä vedellä.

On tärkeää, että käytät aina mahdollisimman laadukasta kookosöljyä jotta parhaat tulokset voidaan saavuttaa. Suosittelemamme kookosöljyn kasvoille löydät täältä.

Olemme nyt käyneet läpi miten kookosöljyä voidaan käyttää kasvoille. Toivomme, että artikkelista on ollut sinulle hyötyä.

 


Katso myös

Kookosöljy

Kookosöljy ja akne

Kookosöljy ja iho