kookosoljy koiralle

Kookosöljy Koiralle – Miksi ei?

Kookosöljy koiralle

Soveltuuko kookosöljy koiralle? Kyllä. Tässä artikkelissa käymme läpi miksi kookosöljy on hyvä vaihtoehto koirasi ruokavalioon, ja kuinka kookosöljy syötetään terveellisissä määrin koiralle.

 

Miten koirasi hyötyy kookosöljystä?

Kookosöljy tarjoaa terveellisen vaihtoehdon muille rasvoille koirasi ruokavalioon. Kookosöljy on esimerkiksi kalanöljyyn verrattuna puhtaampaa ja sisältää pienemmissä määriin toksiineja.

Kookosöljy parantaa & vahvistaa muun muassa koirasi:

  • Energiatasoa
  • Turkkia ja ihoa
  • Vastustuskykyä allergioille
  • Ruoansulatusta
  • Luita

Kookosöljy voidaan syöttää sisäisesti koiralle ruoan seassa, tai käyttää ulkoisesti koiran turkin ja ihon hoitoon. Koiralle syötettäviin läkkeihin voidaan myös levittää kookosöljyä jotta koirasi saa lääkkeet helpommin nieltyä.

 

Miten syöttää kookosöljyä koiralle?

Annoksen suuruus riippuu koirasi koosta. Aloita pienillä annoksilla, ja katso miten koirasi ruoansulatus reagoi. Pienille koirille voi antaa noin ¼ teelusikallisesta päivässä, ja isoille koiralle noin 1 teelusikallinen päivässä. Aloittamalla pienellä annoksella varmistat, että annos ei ylitä päivittäistä suositusta. Liian suurissa määrin kookosöljy saattaa olla haitallinen koiralle, niin kuin melkein kaikki muutkin aineet liian suurissa määrin. Hyvin harvat koirat saattavat olla allergisia kookosöljylle ja oireelle ripulilla. Siksi suosittelemme pelata varman päälle, ja mieluummin antaa pienempi kuin suurempi annos kookosöljyä koiralle. Mikäli koirasi on ylipainoinen kannattaa muistaa, että koiran ruokavalion rasvapitoisuus kannattaa pitää alhaisena.

 

Kookosöljy koiralle ulkoisesti

Mikäli haluat pehmentää & vahvistaa koirasi turkkia ja ihoa, voit levittää kookosöljyä pienissä määrin koirasi turkkiin. Hiero kookosöljy hellästi ihoon saakka huolellisesti.

 

Mikä on paras kookosöljy koiralle?

Suosittelemamme kookosöljy koiralle on kylmäpuristettu kookosöljy. Voit lukea enemmän kyseisestä tuotteesta tuotesivultamme.

Lisää aiheesta:

Kookosöljyn Käyttö

Kylmäpuristettu kookosöljy

Kookosöljy

31 tapaa käyttää kookosöljyä!