kookosoljy ripsiin

Kookosöljy Ripsiin – Tuuheat ja pitkät ripset helposti!

Kookosöljy ripsiin

Tässä artikkelissa opetamme kuinka kookosöljy ripsiin antaa sinulle pidemmät, paksummat ja terveemmät ripset helposti kotikonstein!

Kaikki haaveilevat pitkistä ja tuuheista ripsistä. Tuotteita on markkinoilla paljon, ja useimmat kyseisistä tuotteista ovat monesti ylihinnoiteltuja ja täynnä haitallisia kemikaaleja.

Harvat omistavat luonnostaan todella tuuheat ja pitkät silmäripset. Tästä syystä maskaran ja tekoripsien käyttö on kasvanut suosiossa. Nämä kaksi tapaa tehostaa ripsiä sisältävät kuitenkin omat ongelmansa. Tekoripset ovat usein kömpelöt ja näyttävät pitkältä etäisyydeltä luonnottomilta. Maskara voi olla joko huonosti kestävää, tai joissain tapauksissa melkein liimaan verrattavaa ja vaikeasti irtoavaa. Nämä tuotteet kasvavat koituu hyvin nopeasti myös kovaksi tälliksi lompakollesi.

Tietämättömyys tehokkaista ja luonnollisista tavoista tehostaa ripsiä on yleistä. Joskus paras ratkaisu löytyy yksinkertaisesta luonnollisesta tuotteesta joka jo valmiiksi löytyy monen kotoa. Tästä syystä haluamme esitellä teille kuinka erinomainen vaihtoehto kookosöljy on ripsien hoitoon.

 

KOOKOSÖLJY RIPSIIN: MILLAISIA TULOKSIA VOIN ODOTTAA?

Kookosöljyn käyttö ripsiin vaikuttaa mm. seuraavin tavoin:

  • Vahvistaa ripsiäsi
  • Edistää ripsien kasvua
  • Kosteuttaa ja näin olleen edistää ripsien terveyttä
  • Antaa ripsillesi tuuheamman olemuksen

 

MITÄ TARVITSET?


MITEN KÄYTTÄÄ KOOKOSÖLJYÄ RIPSIIN?

Helppo tapa käyttää kookosöljyä ripsiin on meikinpoiston yhteydessä. Kookosöljy on tehokas tuote meikinpoistoon, ja hoitaa samalla ripsiäsi tekemällä niistä tuuheammat, kosteammat ja pidemmät.

Mikäli et käytä kookosöljyä meikinpoistossa voit tehdä näin:

  • Lisää kookosöljyä purkkiin ja sekoita sopivissa määrin veden kanssa, kunnes rasva on koostumukseltaan kosteaa ja voiteen tapaista.
  • Levitä kookosöljy ripsiin ja anna vaikuttaa yön yli.

Voit myös levittää kookosöljyä ripsiin ilman veteen sekoitusta, mutta vesi tekee koostumuksesta helpomman levittää ripsiin.

Huom. Voit käyttää esim. maskaratikkua tai korvatikkua apuvälineenä. Erittäin pieni määrä kookosrasvaa riittää ripsien tehokkaaseen hoitoon.

Kookosöljy auttaa saamaan ripset, joista monet haaveilee. Nyt voit unohtaa kalliit kauneustuotteet ripsiä varten ja nauttia kookosrasvan tuomista luonnollisista tuloksista!

 

Tutustu myös seuraavin aiheisiin:

Kookosöljyn Käyttö

Kylmäpuristettu kookosöljy

Kookosöljy ihonhoidossa

31 tapaa käyttää kookosöljyä!