Paras voide maksaläiskiin (melasmaan) 2017!

Ihon vanhetessa maksaläiskät tulevat monelle tutuksi. Maksaläiskät (melasma) eivät ole terveydelle haitallisia, mutta vaikuttavat usein ikävällä tavalla ulkonäköön. Maksaläiskien hoito voi olla haasteellista, mutta oikealla hoidolla ja tuotteella maksaläikät voidaan saada kuriin. Tässä artikkelissa esittelemme millainen on paras voide maksaläiskiin. Käymme myös läpi vinkit maksaläiskien hoitoon, joiden avulla parannat myös ihosi yleisterveyttä.

Tässä artikkelissa käymme läpi
  • Mitä maksaläiskät ovat
  • Mistä maksaläiskät johtuvat
  • Paras hoito maksaläiskille
  • Paras voide maksaläiskiin
  • Vinkit maksaläiskien hoitoon

 

Mitä maksaläiskät (melasma) ovat?

Maksaläiskät ovat ruskeansävyisiä pigmenttiläiskiä iholla. Maksaläiskiä esiintyy useimmin poskissa, otsassa ja leuassa. Maksaläiskiä voi myös esiintyä muualla kehossa, etenkin alueilla jotka ovat alttiita auringonvalolle. Maksaläiskiä esiintyy etenkin vanhemmilla naisilla ja henkilöillä joilla on tummempi ihon sävy.

Mistä maksaläiskät johtuvat?

Tarkkaa syytä melasmalle ei tiedetä, mutta perinnöllisyys. hormonit ja auringonvalolle altistuminen sanotaan vaikuttavan maksaläiskien muodostumiseen.

Paras hoito maksaläiskille?

Maksaläiskiin käytetään yleensä ulkoisia voiteita. Maksaläiskien hoitoon menee yleensä monta kuukautta, ja joskus maksaläiskät voivat hävitä ajan myötä itsestään (etenkin hormonaaliset maksaläiskät). Maksaläiskien hoidossa on tärkeää välttää ärsyttäviä ihonhoitotuotteita ja välttää suoraa auringonvaloa ongelma-alueille.

Paras voide maksaläiskiin (melasmaan)

paras voide maksalaiskiin

Osta täältä.

 

Huom. Muista tarkistaa, että tuote ei sisällä aineita jotka voivat olla haitallisia juuri sinun iholle tai terveydelle. Mikäli epäröit, suosittelemme olemaan yhteydessä iholääkäriin.

 Vinkit maksaläiskien hoitoon ja ehkäisyyn

Hyvän ulkoisen voiteen lisäksi terveellinen ruokavalio ja Seuraamalla seuraavia vinkkejä voit edistää maksaläiskien hoitoa ja ehkäistä uusien maksaläiskien muodostumista.

  • Hoida ihoasi hellästi. Monet tuotteet voivat pahentaa ja ärsyttää maksaläiskiä, valitse siksi aina hellävaraisia ihonhoitotuotteita ja ole varovainen käsitellessäsi ongelma-alueita.
  • Käytä aurinkorasvaa kesäisin ja kosteutusvoidetta päivittäin.
  • Vähennä stressiä. Stressi pahentaa ihosi vointia ja terveyttä. Stressin vähentäminen voi auttaa ihon ja maksaläiskien parantamisessa.

Olemme nyt käyneet läpi maksaläiskien hoidon ja esitelleet millainen tuote on hyvä voide maksaläiskiin. Onnea maksaläiskien hoitoon!


Lisää aiheesta:

http://www.melasmadiaries.com/


Katso myös seuraavat artikkelit:

Sinkkivoide, Sinkki & B6 – Nujerra Akne kotikonstein!

Paras Silmänympärysvoide 2017 – Top 3 tuotetta!